Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Z Vítkovické nemocnice se dnes živě přenášely zákroky na konferenci Angiologické dny do Prahy

23.2.2015

Živé přenosy z cévních operačních sálů dnes zpestřily program angiologů Vítkovické nemocnice, která je členem skupiny AGEL. Invazivní zákroky byly přenášeny do pražského Hotelu Diplomat, kde od včerejšího dne až do 21. února probíhá jubilejní 40. ročník odborné konference s mezinárodní účastí Angiologické dny.

Angiologické dny patří mezi tradiční vzdělávací akce pořádané Českou angiologickou společností, jejímž cílem je seznamovat lékaře a zdravotní sestry se správnými medicínskými postupy, představovat nové metody léčby, ale také vyměňovat si poznatky z oboru angiologie. Akce je místem setkávání domácích i zahraničních cévních specialistů všech odborností, kteří zde mohou prezentovat své poznatky a naopak získávat přehled o oboru od ostatních.

Vítkovická nemocnice se odborné akce účastní aktivně již pravidelně, a to prostřednictvím přednášek i živých přenosů. Letos mohlo téměř 700 účastníků konference v pražském hotelu zhlédnout, jak vítkovičtí lékaři během zákroků řeší například zúžení vnitřní karotické tepny, tedy tepny zásobující mozek, nebo také problém sražené krve v tepně dolní končetiny.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: