Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Vítkovická nemocnice otevřela nové nadstandardní pokoje

31.10.2018

Dvojici luxusních nadstandardních pokojů v designu moderních hotelových pokojů slavnostně otevřela Vítkovická nemocnice v Ostravě, člen skupiny AGEL, ve středu 31. října. Pokoje navržené profesionálním designérem se nacházejí na lůžkovém chirurgickém oddělení a první pacienti je mohou využívat již v těchto dnech.

V každém z nově modernizovaných pokojů najdou pacienti psací stůl s lampičkou, křesílka a konferenční stolek, ale i pohodlnou polohovatelná postel, designový nábytek či dekorační doplňky i květiny. K tomu navíc nechybí ani televize s metrovou úhlopříčkou, která pomůže vyplnit pacientům volný čas během rekonvalescence.

 „Pacientům se snažíme nabízet stále lepší služby, a moderní prostředí k nim jednoznačně patří. Propojení medicíny a hotelových služeb je v dnešní době čím dále tím více žádoucí a proto jsme se rozhodli tento trend reflektovat. Pokud se u nás pacienti budou cítit pohodlně jako doma, budou v lepší duševní i fyzické kondici, takže léčba bude jednoznačně úspěšnější – což je cíl nás všech. Na realizaci pokojů jsme si dali opravdu záležet a věřím, že se budou pacientům určitě líbit,“ říká MUDr. Stanislav Jackanin, ředitel Vítkovické nemocnice.

Rekonstrukce pokojů trvala téměř dva měsíce a vyšla přibližně na 200 tisíc korun. Financování realizovala nemocnice ze sponzorských darů – 20 tisíc korun věnoval Nadační Fond Pavla Novotného, který s nemocnicí spolupracuje dlouhodobě, a 180 tisíc korun daroval nemocnici nejmenovaný sponzor.

Kromě pořízení nábytku a interiérového vybavení zahrnula modernizace navíc také obnovu podlah, novou výmalbu, tapety, stropy i osvětlení. „Každý z těchto prvků, včetně podlah, tapet či závěsů přitom odpovídá hygienickým potřebám nemocničního prostředí. Podlahy, tapety i zdi jsou omyvatelné, záclony a závěsy zase odpuzují prach,“ dodává MUDr. Jackanin.

Pacienti chirurgického oddělení na základě objednávky mohou tyto dva nadstandardní pokoje využít již od listopadu, a to za cenu 850 korun za den.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: