Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Skauti rozveselili hospitalizované děti ve Vítkovické nemocnici

14.1.2020

Sbírku hraček a zábavný program přinesl tradičně 7. skautský oddíl Truhlíci sv. Anežky České, aby rozveselil desítku malých pacientů a jejich rodičů na dětském oddělení Vítkovické nemocnice, člena skupiny AGEL. Na programu bylo i společné zpívání koled, kterým se všichni rozloučili s vánočním obdobím.

Návštěva skautů na dětském oddělení Vítkovické nemocnice je každoroční lednovou tradicí a letos se konala již podevatenácté. „Abychom rozptýlili dětské obavy a strach ze zdravotních obtíží a nemocničního prostředí, snažíme se děti zaujmout pestrým programem, se kterým nám každoročně pomáhají skauti. Velmi si vážíme jejich zapojení i toho, že pro děti organizují sbírku užitečných hraček, jako jsou pastelky, omalovánky, společenské hry a knihy, se kterými si zabaví naši pacienti i pacienti v dětské ambulanci,“ říká vděčně Bc. Bohumila Lokajová, vrchní sestra dětského oddělení Vítkovické nemocnice.

Pod letošní ročník tradiční akce se podepsali zástupci 7. oddílu Truhlíci sv. Anežky České pod vedením Hany Skřivánkové. „To nejcennější, co můžeme jiným darovat, je náš čas a energie, které každoročně věnují skauti na přípravu programu pro děti. Upřímně jim děkuji za všechny ty příjemné vzpomínky, které zanechaly v myslích desítek našich malých pacientů, ale i v nás, zdravotníků," uzavírá Bc. Bohumila Lokajová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: