Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Hráči FC Odra Petřkovice navštívili a obdarovali malé pacienty Vítkovické nemocnice

17.12.2015

Milé předvánoční překvapení čekalo na malé pacienty hospitalizované na dětském oddělení Vítkovické nemocnice, která je členem skupiny AGEL. Do nemocnice za dětmi přišli hráči FC Odra Petřkovice a obdarovali je hračkami, které mezi sebou sami vysbírali.

Autorem myšlenky uskutečnit sbírku hraček pro nemocné děti byl šéftrenér mládeže FC Odra Petřkovice Roman Holiš. „Přesto, že sbírka netrvala dlouho a konala se v období předvánočního shonu, odezva byla pozitivní a zapojilo se mnoho našich členů a jejich rodin,“ uvedl sportovně provozní ředitel FC Odra Petřkovice Ing. Dušan Kašický.

„Této zcela dobrovolné aktivity klubu si velmi ceníme. Věřím, že dnešním setkáním byla zahájena tradice, která bude pokračovat i v následujících letech," doplnil primář dětského oddělení Vítkovické nemocnice MUDr. Jan Boženský.

Dětské oddělení Vítkovické nemocnice ročně ošetří přes tři tisíce dětí. Oddělení zajišťuje kompletní diagnostiku a léčbu dýchacího ústrojí, ledvin i močových cest, zažívacího traktu, problémů s pomočováním, bolestmi břicha a podobně.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: