Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Veselá orientace pro děti

8.2.2016

Pobyt v nemocnici je pro každé dítě stresujícím zážitkem, a proto se dětské oddělení všemožně snaží vytvářet prostředí a programy, které mohou dát dětem zapomenout na strach a obavy, které zvlášť dětský pacient při pobytu v nemocnici zažívá.

Jedním z důležitých prvků je snaha vytvořit prostředí, které bude dětem věkově blízké, přátelské. K tomuto napomáhá i jednoduchá a pro dítě dobře srozumitelná orientace na oddělení.

Nemocnice využila toho, že došlo k vybudování nového dětského oddělení a snaží se ho dotvářet v duchu projektu Děti dětem. Proto přivítali snahu o vytvoření přátelského orientačního systému, který dětem umožní rychlou a přesnou orientaci. Zábavné keramické informační tabulky pro naše oddělení zhotovily děti ze ZŠ Chrjukinova pod vedením slečny Lenky Mikoškové, finančně projekt zastřešil magistrát města Ostravy, odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.

I když to nebude jako doma, všichni věří, že hezké prostředí dá dětem větší jistotu a pomůže jim překonat čas strávený v nemocnici. Však si upřímně řekněme, kdo by nechtěl spát pod obrázkem pejska či kočičky?

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: