Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Vítkovická nemocnice otevřela novou kožní a ortopedickou ambulanci

20.10.2016

Vítkovická nemocnice, člen skupiny AGEL, rozšířila spektrum svých služeb pro pacienty nově i o ambulantní péči v oboru ortopedie a dermatovenerologie. Čerstvě zprovozněné ambulance zaměřené na diagnostiku i léčbu ortopedických a kožních obtíží jsou k dispozici pacientům i bez žádanky či doporučení jiného lékaře.

„Jsme zde jak pro pacienty, které trápí ortopedické obtíže a potřebují diagnostiku, tak i pro všechny, kteří již svou diagnózu znají, ale potřebují dlouhodobější léčbu nebo zákrok. Kromě běžné ortopedické činnosti, jako je diagnostika onemocnění pohybového aparátu nebo řešení poúrazových stavů, budeme nabízet i malé výkony v lokální anestezii,“ vysvětluje MUDr. Pavel Spurný, lékař nové ortopedické ambulance Vítkovické nemocnice s tím, že pacienti vyžadující rehabilitaci mohou navíc využít i spolupráci se zdejším rehabilitačním oddělením.

Kompletní výčet nabízených služeb nově otevřené ortopedické ambulance zahrnuje ošetření úrazů dolních a horních končetin, sonografická i artroskopická vyšetření, terapii a léčbu skoliózy či plochonoží, drobné ambulantní chirurgické výkony pohybového aparátu i poradenství pro náhrady kloubů. K vyšetření i ošetření do nově otevřené ortopedické ambulance je přitom možné přijít i bez žádanky, a to buď na základě objednávky, nebo v případě akutních stavů i kdykoliv v provozní době ambulance.

Ortopedická ambulance v přízemí budovy I je v provozu vždy v pondělky dopoledne od 7:15 do 11:30 hodin a v pátky od 7:15 do 14:30 hodin. Telefonická objednávka je možná na čísle 595 633 524 nebo mimo ordinační dobu ambulance na čísle 595 633 302.

Nová kožní ambulance se nachází ve druhém patře budovy H a v provozu je rovněž dva dny v týdnu. Výčet poskytovaných služeb zahrnuje vyšetření kožních znamének, pih či výrůstků, diagnostiku a terapii ekzémů, bakteriálních, plísňových i virových infekcí kůže, akné, lupénky, periorální dermatitidy či například růžovky. Nechybí ale ani kosmetické poradenství či drobné dermatochirurgické zákroky za účelem odstranění kožních útvarů. K vyšetření v kožní ambulanci rovněž není nutné doporučení lékaře, lidé by se však měli předem objednat.

Kožní ambulance je v provozu vždy v pondělí odpoledne mezi 12.30 a 15.00 hodinou a v úterý dopoledne od 8.00 do 12:30 hodin. Telefonická objednávka je přitom možná i mimo ordinační dobu, kdykoliv ve všední dny od 7.00 do 15.00 hodin na čísle 595 633 622.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: