Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Pacienti s hormonálními poruchami mají ve Vítkovické nemocnici k dispozici novu ambulanci

16.4.2018

Nejrůznější onemocnění žláz s vnitřní sekrecí mohou nově zájemci z Ostravska a okolí řešit i ve Vítkovické nemocnici, která je členem skupiny AGEL. V uplynulých dnech nemocnice nově otevřela endokrinologickou ambulanci, která je v provozu čtyři dny v týdnu a nabízí diagnostiku i léčbu endokrinologických onemocnění.

„V ambulanci nabízíme především péči o pacienty s onemocněním štítné žlázy, příštítných tělísek, podvěsku mozkového a nadledvin. Provádíme diagnostiku, léčbu i dlouhodobé sledování endokrinologických pacientů. Jsme schopni zajistit konzultační činnost pro okolní lékaře z jiných oborů,“ popisuje spektrum nabízené péče MUDr. David Bartoš, lékař nové endokrinologické ambulance ve Vítkovické nemocnici.

Nová ambulance, která se nachází v přízemí budovy H3, je otevřena kromě úterý každý všední den, a to od 8.00 do 14:30 hodin. K dispozici je přitom nejen již současným pacientům nemocnice, ale i všem zájemcům z řad veřejnosti. Ambulance aktuálně přijímá i nové pacienty, kterým nabízí vysoce odbornou péči.

„Objednávat se mohou jak pacienti, kterým bylo nově diagnostikováno endokrinologické onemocnění za hospitalizace, tak pacienti z dětských endokrinologických ambulancí po dosažení 19 let věku a také samozřejmě všichni ti, jež mají doporučení od praktického lékaře,“ uzavírá MUDr. Bartoš.  Objednat se do endokrinologické ambulance se můžou pacienti osobně nebo telefonicky na čísle 595 633 245 kdykoliv v provozní době ambulance.

 

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: