Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Vítkovickou nemocnici v Ostravě navštívil ministr zdravotnictví

27.7.2018

Ve čtvrtek 26. července navštívil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch v průběhu své návštěvy v Moravskoslezském kraji i Vítkovickou nemocnici v Ostravě, která je členem skupiny AGEL. Vzácný host si během krátké návštěvy prohlédl prostory zdravotnického zařízení, pozdravil se se zaměstnanci vybraných oddělení a také pohovořil s vedením nemocnice i zástupci odborů.

Ministr si za doprovodu člena představenstva společnosti AGEL Ing. Reného Janosche, Mgr. Petra Žižky, ACCA, místopředsedy představenstva Vítkovické nemocnice, a Bc. Xenie Gašparové, hlavní sestry Vítkovické nemocnice, prohlédl především prostory gastroenterologického oddělení nemocnice, angiologické centrum, dětské oddělení a oddělení chirurgie. V návaznosti na prohlídku pak ministr Adam Vojtěch debatoval s představiteli nemocnice i zástupci odborů na téma chodu zdravotnického zařízení, jeho potřeb i plánů do budoucna.

„Návštěva byla příjemná a přátelská. Panu ministrovi jsme ve zkratce ukázali to nejlepší, co naše nemocnice nabízí - tedy gastroenterologické centrum, které patří mezi 3 největší centra v Česku, moderní angiologické pracoviště i zrekonstruované dětské a chirurgické oddělení, “ komentuje Mgr. Petr Žižka, ACCA, místopředseda představenstva Vítkovické nemocnice.

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: