Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Nový monitorovací pokoj pro budoucí maminky v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice

3.10.2023

Centrum péče o matku a dítě Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice má pro budoucí maminky zbrusu nový monitorovací pokoj, který jim před porodem zajistí ten nejvyšší komfort. Zvýší se tak celková útulnost, bezpečí a špičková péče, díky čemuž je Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice vyhledávaným místem, kde chtějí rodiče nejen z regionu přivést na svět své děťátko.

Pokoj s moderním vybavením slouží hospitalizovaným těhotným pacientkám k monitoringu dítěte před porodem, k indukovaným porodům, ale i k celkové observaci budoucí maminky v období bezprostředně před porodem. „Monitorovací pokoj jednoznačně zvýší komfort při observaci těhotných. Centrální monitoring zjednoduší také práci porodní asistentky na oddělení, která může sledovat záznam na tabletu a počítači. Je tedy okamžitě připravena jednat podle aktuální situace a reagovat tak na případné změny během natáčení ozev u porodu a samotných porodních kontrakcí,“ pochvaluje si novinku staniční sestra šestinedělí Mgr. Daniela Drgová.

Budoucí maminky mají v porodnici Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice k dispozici také velkou koupelnu i gymnastické míče. Stravu pro maminky zajišťuje personál dle aktuálního výběru a případných dietních opatření. „V rámci oddělení jsme řešili i vizuální část celého pokoje. Zaměřili jsme se na útulnost a domácí atmosféru, komfort a možnost volného pohybu po oddělení spojenou s výběrovou stravou. Nedílnou součástí je možnost návštěv nastávající maminky,“ dodává Mgr. Daniela Drgová.

Další informace o poskytovaných službách Centra pro matku a dítě Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice je možno nalézt na webu.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: